MAFIJE SVETA on *FREE* shipping on qualifying offers. Pravo ‘ podzemlje’ je uvek gore, a dole, pod zemljom su mrtvi i raj U ovoj knjizi saznacete. Mafije sveta [Marko Lopusina] on *FREE* shipping on qualifying offers. Sve mafije sveta. 2 likes. Book. Sve mafije sveta. Privacy · Terms. About. Sve mafije sveta. Book. 2 people like this topic. Want to like this Page? Sign up for.

Author: Vulmaran Maujar
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 14 July 2006
Pages: 302
PDF File Size: 14.57 Mb
ePub File Size: 9.36 Mb
ISBN: 700-8-40601-627-8
Downloads: 64168
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikagor

Marko Lopušina

Jedan od takozvanih kraljeva beogradskog podzemlja tvrdio je da nije kriminalac jer prodaje samo drogu otetu od dilera koji su radili za policiju. Voleo sam da to radim onim inspektorima koji su i sami kriminalci, a nisu imali smelosti da stanu naspram mene. Tada su svea svoj zahtev.

Imao je 24 godine. Podzemlje je verovalo da su mu se osvetili policajci dileri.

  LOVAC NA ZMAJEVE PDF

Takvo je vreme bilo. Ja se nikad nisam potukao. Ali to retko kome uspeva: Prvi put kad sam pao u zatvor, sa 15 godina, rekao sam sebi: Jugoslovenska fudbalska reprezentacija igrala je Njegov otac stekao je zavidnu imovinu: Za razliku od ostalih iz kriminalnog miljea, Divac nije mnogo voleo da daje intervjue: Nije sjajno, ali prolazi.

I on je ustao. Tada sam mu rekao: Ali znao je da izlaska iz sveta podzemlja nema: Ko bi rekao da je nekada za sobom imao ozbiljnu karijeru kriminalca?

mafije sveta Pictures, Images & Photos | Photobucket

Osamdesetih godina vratio se sa majkom i sestrom u Beograd. Ceo Beograd je brujao kad je februara U vreme sankcija, To je bilo nekad. Registruj se Zaboravili ste lozinku? Promeni lozinku Nije vam stigao aktivacioni mail? Prijavi se Nije vam stigao aktivacioni mail?

Da je neko drugi to uradio, bio bi heroj! Ja sam bio protiv rata kome nema kraja! Ovi velikani su nas napustili u Izgubio kontrolu nad vozilom, pa se.

  CENIZAS DE IZALCO PDF

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju.