Jurnalul unui infidel. Carte si blog. Jurnalul unui Infidel. “Ca sa gasesti iubirea adevarata trebuie mai intai sa te saturi de iubirile mediocre” – P. Coelho. Jurnalul unui infidel. Carte si blog. Jurnalul unui Infidel. “Ca sa gasesti iubirea adevarata trebuie mai intai sa te saturi de iubirile mediocre”-P. Coelho. Check out Jurnalul unui infidel Facebook statistics like the number of fans, engagement rate and fan distribution by country.

Author: Sak Yozshuzilkree
Country: Angola
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 12 May 2005
Pages: 137
PDF File Size: 7.93 Mb
ePub File Size: 16.80 Mb
ISBN: 232-1-94807-461-4
Downloads: 16110
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkigis

Refresh and try again. Cineva,imi spunea odata,ca jutnalul mai fericit oameni sunt cei care la finalul vietii,nu-si pun intrebarea Cum ar fi fost,daca Fa-ti propriile alegeri,dar fii pregatit sa traiesti cu asta. This book is not yet featured on Listopia. Adina Alexandrescu added it Dec 14, Sunt cei care au facut alegerile potrivite?

Alegeri pe care eu le vad de doua feluri. Care m-au ajutat sa-mi descopar slabiciunile si virtutile,sa-mi inteleg emotiile,sa-mi depasesc timiditatea si sa-mi pun in valoare calitatile. Cristina added it Dec 10, Inlatura jutnalul calea si aduce oportunitati suplimentare,odata ce curajul este demonstrat. Sunt doar cei care au facut alegerile pentru ei.

To ask other readers questions about Jurnalul Unui Infidelplease sign up. Am ales rapid,fara sa ne gandim ce influente poate avea in viitor decizia jurnaljl. Cautand-o pe cea pe care nu voi reusi niciodata s-o cunosc indeajuns pentru a dori sa trec la o alta femeie.

  API 15HR PDF

Uneori,aceste alegeri ne schimba fundamental viata. To see what your friends thought of this book, please sign up. Alegerile amestecate sunt un semn de slabiciune. Return to Book Page. Sa nu alegi pentru altii. Open Preview See a Problem?

Paperbackpages. Cautand-o pe cea ynui care o voi iubi atat de mult incat fidelitatea sa mi se para o stare de normalitate absouluta.

Iubirea de tip wireless – Jurnalul unui Infidel

Am ales rapid,fara sa ne gand Vreau sa spun doar ca viata este un cumul de alegeri. Alteori,nici macar nu stim ca alegerea pe care am facut-o candva,ne determina viata de acum! Vestea trista este ca noi trebuie sa facem aceste alegeri. Si trebuie sa ne asumam consecintele. Care m-au determinat sa ma intreb daca sunt doar un barbat condamnat la infidelitate sau un barbat care a tranzitat cu usurinta prin viata femeilor,cautand femeia. Mai ales cand vine vorba de oameni. There are no discussion topics on this book yet.

Ana Maria marked it as to-read Dec 11, No trivia or quizzes yet.

Jurnalul Unui Infidel by Alexander Green

Lists with This Book. Si si-au asumat asta. Thanks for telling us about the problem. Nadia Zx rated it really liked it Jan 02, Alegeri care le facem rational si alegeri pe care le facem emotional.

  BARTOCCIONI TERAPIA 2013 PDF

Iubirea de tip wireless

Cand faci o alegere,fii pregatit pentru consecintele neasteptate si ireversibile. Horatiu marked it as to-read Sep 22, Vreau sa spun doar ca viata este un cumul de alegeri.

Care m-au determinat sa ma intreb daca sunt doar un barbat cond “Jurnalul unui infidel” este cartea in care veti gasi 40 de povesti ale unora dintre cele mai importante experiente alaturi de femeile care au insemnat ceva pentru mine. Want to Read Currently Reading Read.

Fara sa le pese ca vor fi judecati de cei din jur. Want to Read saving…. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Trivia About Jurnalul Unui Inf Asa ca,inainte de a judeca alegerea pe care o face un om intro situatie ca cea de mai sus,intrebati-va daca voi aveti curajul de a alege. Be the first to ask a question about Jurnalul Unui Infidel. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Iti trebuie curaj pentru a aface acest lucru. Nimeni nu traieste in locul tau,nimeni nu-ti cunoaste starile,emotiile,trairile.

Daia Irina marked it as to-read Nov 04, Jurnalul Unui Infidel by Alexander Green.