exista o carte care se numeste “The New Rules: The Dating Dos And Don’ts nu mai e nimic de comentat. sa fie la fetele astea acolo care au scris cartea. 2. .. e o carte superba Arta de a Iubi revelatoare, simpla, argumentata sa se simta si in randul barbatilor (cu toate site-urile de seductie care dau. Jocul Seductiei Neil Strauss Pdf 1 / 2. Page 2. ce sunt zambetele tip C sau U si ce rol au acestea in arta seductiei.. din populara carte a lui Neil. Strauss. Hei TPU, cine imi da si mie link catre cartea adam si eva? Sa fie full. .. Pe care merită să dau banii? no- seduci- se- duce/;.

Author: Shalabar Malagul
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 7 February 2009
Pages: 290
PDF File Size: 7.51 Mb
ePub File Size: 14.52 Mb
ISBN: 969-7-75142-683-7
Downloads: 48871
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sazuru

Femeia e cea care primeste, poate de asta e mai selectiva in a alege cine si ce intra in ea.

BLOGU LU’ OTRAVĂ

Femeile ar trebui sa devina amazoane in societatea asta cu metrosexualism in crestere si barbati efeminizati, nu sa carta inchida si mai mult in ele, ca in curand nu o sa mai aiba cine sa le curteze… de fapt, cine o sa fie, dar nu o sa mai stie cum… dixit! Nu am xartea si nici nu vreau sa construiesc masti pentru societate, urasc sa imi pierd identitatea doar ca sa dea bine la public.

  CONVERT SLDASM PDF

Acum am inteles si eu de ce e asa cum e in viata mea: De ce sa nu avem clipele alea frumoase petrecute cu persoane draga … in loc sa alergam dupa multe fete care nu merita nici macar atentia noastra.

Numarul femeilor proaste e foarte mare. Luni, poate chiar marti… Eu recunosc ca am folosit regulile astea la inceputul relatiilor, un fel de contraatac… chiar au seductiek.

La ce bun sa-i raspunzi dupa 4 ore daca tu ai vazut mesajul atunci? February 23, – Schimband gandirea, iti schimbi viata.

Pana sa vad asta, avusesem o zi destul de mohorata! Si nici cu pasul doi: Just one point here: Stii ce cred eu? S-au adunat geniile planetei si in loc restabileasca ordinea in lumesa eradicheze foametea — nici G8 nu a reusit sa faca asta — au decis sa scrie o carte. Cat imi iasa media cu 3 de 5 si 5 in teza?

May 27, – Au trecut 3 ani de atunci si acum ne aflam impreuna intr-o relatie fericita.

Oferte in Carti –

Legile universale ale succesului. Amuzant, trist si in final penibil. In fond, daca femeile sunt incantate de postura de egalitate in lumea barbatilor.

  ARYSTOTELES ETYKA NIKOMACHEJSKA KSIEGA I PDF

Ca asta ar explica multe. Interesant articol, dealtfel, toate imi lasa cate ceva, o stare, un sentiment, de ceea ce imi face mereu placere sa-ti citesc blogul.

Nu invatate din carti. Care este autorul acestei carti? January 18, – Written by OtravaPosted zrta Diverse. Crezi ca o pot gasi si la biblioteca? Poate ar fi trebuit sa il citesc inainte de relatia asta a mea. Si daca da, este dispus sa il vanda?

TPU :: Literatură

Cine a scris aceste reguli? January 29, – Sunt de acord cu mare parte din articol, dar esti prea rau carhea oricat ai vrea sa fie fetele directe, din cauza a ceva ce tine de subconstient, tot dupa cele care fac pe inabordabile umblati.

Merita incercata “Puterea Prezentului” E.

Mi-a placut articolul tau. January 12, –