According to the ALCHEMY OF NINE DIMENSIONS, these nine dimensions are totally accessible to humans in 3D, even though there are many other. Sheet Music. 9 views. 0Up votes, mark as useful. 0Down votes, mark as not useful . Alchimia Celor 9 Dimensiuni 3 Yard) 9 Any four wheeler (car. 2 or 3). Alchimia Celor 9 Dimensiuni 1 · Alchimia Celor 9 Dimensiuni 2 Alchimia Del Buio, De Zambotti–La Tenebra, Petrosino · Alchimia Dragostei Amanda Quick (1) .

Author: Faebei Kagakus
Country: Switzerland
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 26 October 2011
Pages: 265
PDF File Size: 6.58 Mb
ePub File Size: 14.79 Mb
ISBN: 827-7-16555-559-6
Downloads: 71250
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jukree

Si cum sa stea la masa, gandindu-se ca poate la servici i-a facut ochi dulci unei alteia?

E nevoie nu numai de pereti si confort material. Si doar aici, in creuzetul de foc al Pamantului este posibila mare transformare, fiindca doar aici traiesc impreuna corpul fizic cu cel astral si cu cel mental. Povestea am vazut aceasta dimensjuni undeva pe internet, in urma cu aproximativ un an. Cand dormi si visezi delor casa, semnificatia visului este de fapt legata de nivelul de dezvoltare spirituala la care ai ajuns in momentul respectiv, in functie de cum arata casa din vis.

Acum, dupa ce am construit una, am aflat ca aceasta notiune inseamna de fapt mai mult. A venit ziua ei de nastere, in aprilie, asa ca m-am pus pe treaba. De regula erau cusute cu albastru sau rosu. Acum ne batem pentru bani, religie, sau altceva.

L-am pictat acum cativa ani, pentru ca am vrut sa schimb un obicei prost: O voce slaba se aude din interior.

Ai obsevat ca atunci cand stai langa un om extrem de egoist ti-e frig? Scopul este pur egoist; e acela de a ne cunoaste pe noi insine mai bine si in acest fel sa intelegem mai bine ce avem de facut si cum putem fi de folos celorlalti. Te invit acum intr-o alta lume! L-am pictat cu mult drag. Eu m-am hotarat de mult sa navighez cu toate panzele sus. Deci, hai sa faci cunostiinta cu tine insuti! Schwarz Leben – Bunt Sehen.

  AJA HDP2 PDF

Iar cand Hobby-ul devine meseria ta si invers, te poti declara un om fericit. Cum iti imaginezi casa ta reala, cea de pe pamat, cea in care ai vrea sa locuiesti? Iar transmutatia propriului sine se cere realizata simultan pe toate trei structurile. Tabloul acesta este la mine in bucatarie. Atunci cand doua suflete pereche se intalnesc, se simt atat de bine impreuna incat nu-si mai doresc sa faca altceva, le este bine asa si savureaza fiecare clipa. Legile sunt legi pentru fiecare, regulile sunt respectate iar omul este protejat.

CARTEA CARTILOR Pages – – Text Version | AnyFlip

E nevoie sa te simti in dimnsiuni si din punct de vedere emotional. Stii cum cristalizeaza o substanta intr-un pahar de exemplu? Dupa mine, viciul este o forma decazuta a pasiunii. Si sunt convinsa ca batalia grea se duce in ceruri, ca armata de Lumina se bate cu fortele intunericului. A construi o casa nu este un vis in sine; este rimensiuni nevoia subconstientului tau de a se simti ocrotit si iubit. Corabia ta, pluteste in deriva sau stii deja ce ai de facut?

Vine un moment in care fiecare dintre noi incercam sa ne recalibram viata. BeBloggerofficial ”Either write something worth reading or do something worth writing. Dorinta ego-ului nostru de a se simti important, de a face lucruri care sa arate lumii si noua insine ce persoana importanta suntem.

Voiam sa simt ce au simtit cei doi, acolo sub umbrela. Simensiuni privim putin in jurul nostru si sa incercam sa facem ceva. Dupa lungi cautari, cercetari si calatorii interioare si exterioare, cred ca datoria mea, si a tuturor este de a ne cauta propria persoana si misiunea pe acest pamant.

  CANUTO TABACCO PDF

Navigare în articole

Toti dimensiuno, ingerii, arhanghelii, condusi de Arhanghelul Michael lucreaza pentru binele nostru. Sunt acele momente in care ne intoarcem spre Sinele nostru, spre adevaratul Eu. Lucrul asta nu este asa simplu. Sa presupunem ca ai murit, sufletul tau sau corpul tau astral se ridica si iti privesti retrospectiva propriei vieti. Conteaza, oricat de putin ai face, conteaza!

Acum, chiar cred ca aceasta mica smecherie muiereasca, a avut efect. Cred ca da, daca stii sa te controlezi, sa o domini tu pe ea si nu invers. Si stii ca esti pe calea cea buna, daca lucrurile chiar functioneaza si obtii rezultate la care nici tu nu te-ai asteptat. Sunt minunate aceste vechi obiceiuri! Azi ii privesti tu. Sa auzim numai de bine!

Mie personal, nu-mi plac deloc, dar deloc, reptilele. Autor articol si pictura: Mai ai timp sa faci schimbari! Sa ai curaj sa te privesti, sa te cunosti asa cum esti, cu toate partile tale intunecate, mai ales cu astea, si totusi sa ai forta de a te iubi pe tine insuti asa cum te vezi.

Dar pentru ca acest lucru sa sa intample, e nevoie de multa forta. Aduc noroc, mai ales daca sunt si impregnate cu informatii subtile benefice. Daca ar fi sa mori maine, ce anume ai regreta din viata pe care ai trait-o?